Hitachi Construction Machinery (Europe)

iGroundControl

Noutǎţi

Faceţi click pe titlurile de mai sus pentru ultimele noutǎţi de la Hiatchi.

Cele mai noi ştiri Hitachi din lume

Ȋncǎrcǎtor frontal pe pneuri manipulând blocuri de marmurǎ

Italia

Cel mai mare încǎrcǎtor din gama Hitachi, ZW550-5 a fost livrat la cariera Lasa Marmo’s Weißwasser din provincia de sud a Tirolului, din nordul Italiei. Ȋncǎrcǎtorul este principala maşinǎ folositǎ la manipularea blocurilor de marmurǎ în carierǎ – situatǎ la 1,550 de metri deasupra nivelului mǎrii – şi ajutǎ la alimentarea procesului logistic de producţie din muntele Jennwand.

Ȋncǎrcǎtorul pe pneuri Hitachi ZW550-5 manipulând marmurǎ în Italia

Ȋncǎrcǎtorul frontal hibrid supus la teste amǎnunţite

Japonia

Noul încǎrcǎtor hibrid Hitachi ZW220HYB-5 a fost testat intesiv de cǎtre clienţi, în Japonia, în cariere de piatrǎ şi în depozite de materiale reciclabile. Provocarea pentru viitoarele încarcǎtoare pe pneuri este de a oferi performanţe superioare, consum redus de combustibil şi costuri reduse de întreţinere. Feed-back-ul extrem de pozitiv al acestor teste a ajutat departamentul de proiectare sǎ desǎvârşeascǎ aceastǎ maşinǎ inovatoare sǎ se ridice la nivelul acestor cerinţe.

Ȋncǎrcǎtor pe pneuri hibrid Hitachi ZW220HYB-5 în Japonia

Sistemul AHS urmeazǎ sǎ fie dezvoltat şi testat

Australia

Hitachi Construction Machinery Co., Ltd. urmeazǎ sǎ dezvolte un sistem autonom de transport (AHS), care este programat sa fie livrat industriei globale de minerit pânǎ în anul 2017. Tehnologia va fi dezvoltatǎ în colaborare cu Wenco International Mining Systems Ltd. (parte a Hitachi Construction din 2009), în vederea asigurǎrii unui nivel înalt de acurateţe, atunci când se monitorizeazǎ maşinile pe şantier.

Basculantǎ rigidǎ Hitachi

Noi premize pentru dealerul francez Hitachi, Cobemat

Franţa

Dealerul francez Hitachi, Cobemat, a deschis un nou sediu, având o suprafaţǎ de 15.000 m2, în urma unei investiţii de 2 milioane euro. Aceastǎ mişcare a coincis cu a 20-a aniversare a companiei, şi un eveniment special a fost organizat în luna martie. Atracţiile au fost un tur de prezentare a sediului, o ceremonie de decernare a premiilor şi un spectacol extraordinar de lumini şi percuţie.

Noi premise pentru Cobemat în Britania

O nouǎ maşinǎ de demolat

UK

Primul excavator de demolǎri Hitachi ZX350LC-5, în Anglia, a demolat sediul unei fabrici de bere din Wolverhampton. Utilajul are o înalţime de lucru de 23 metri, o cabinǎ care se poate înclina, protecţii pe acoperiş şi parbriz. Operatorul Kevin Penny spune: “Principalulu beneficiu este fiabilitatea sa, urmatǎ de confortul din cabinǎ”.

Excavator de demolǎri Hitachi ZX350LC-5 în UK

ZX280LC-5 lucrând la irigaţii pentru ferme de orez

Senegal

Un Hitachi ZX280LC-5 a fost livrat unei îndepartate ferme de orez din nordul Senegalului, în Africa de Vest. Excavatorul de dimensiune medie al contractorului francez CASL sapǎ canale de irigaţie care vor alimenta culturile. Lucreazǎ continuu pentru a face o medie de 170 de metri de canale pe zi.

Excavator Hitachi ZX280LC-5 în Senegal

Investiţie uriaşǎ în basculante rigide EH1100-5

Estonia

Compania energeticǎ Eesti Energia, leader în zona balticǎ, a achiziţionat 11 basculante rigide EH1100-5, pentru a lucra în cariera Narva, în vederea extracţiei de uleiuri din şisturi bituminoase. Noile basculante rigide vor transporta materialul pe o rutǎ neobişnuit de lungǎ, ce se întinde între 3 – 15 km (de la încǎrcare pânǎ la descǎrcare), cu pantǎ care creşte cu pânǎ la 9%.

Basculantǎ rigidǎ Hitachi EH1100-5 în Estonia

Incarca informatiile