Hitachi Construction Machinery (Europe)

iGroundControl

UTIROM Invest Srl

Nou dealer Hitachi pentru Romania

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) a desemnat un nou dealer pentru relatia cu clientii in Romania. Utirom Invest SRL este localizat la periferia Bucurestiului, cu o suprafata de 4000 m2 compusa din atelier, depozit si spatiu de birouri. Firma va fi distribuitor pentru o gama larga de echipamente Hitachi, inclusiv excavatoare Zaxis-5 (mini, medii si mari), incarcatoare pe pneuri ZW-5, dumpere rigide si macarale Hitachi-Sumitomo.

Condusa de claudiu Barbulescu - Managerul General, firma are in prezent 11 angajati si planuri de extindere a personalului pentru anul curent. Strategia sa pentru piata din Romania este bazata pe oferirea de servicii post-vanzare de prima clasa. “Tinta noastra initiala este de a aduce inapoi clienti existenti de Hitachi prin intermediul echipei de servicii post-vanzare. Am angajat una din cele mai bune echipe de service de pe piata, aceasta reprezentand mai mult de 80% din personal”

Piata constructiilor din Romania este caracterizata de o larga varietate de domenii, incluzand constructii generale si proiecte de infrastructura, constructia de drumuri, baraje, minerit si lucru in cariera, deseuri si reciclare si domeniul forestier.

O crestere a industriei este asteptata in anii urmatori datorita investitiilor considerabile ale guvernului in dezvoltarea infrastructurii rutiere si datorita planurilor de dezvoltare a infrastructurii educationale. Investitia straina directa in constructii si dezvoltare imobiliara a crescut in ultimii ani si va continua sa genereze crestere.

Toate acestea sugereaza ca tara prezinta un potential important pentru utilajele de constructii Hitachi, marca perceputa a fi din categoria “Premium” de catre clientii romani. “Cele mai populare modele Hitachi pe piata din Romania sunt excavatoarele din clasa medie ZX210LC si ZX250LC, excavatoarele pe pneuri ZW180 si ZW220, “ adauga Claudiu. “Speram sa contribuim la cresterea reputatiei marcii si sa marim cota de piata in anii urmatori.”

Incarca informatiile