Hitachi Construction Machinery (Europe)

iGroundControl

Nyheter

Klikk på tilgangspunktene for å se siste nytt fra Hitachi på verdensbasis.

Siste nytt fra Hitachi på verdensbasis.

Hjullaster som håndterer store marmorblokker

Italia

Den største hjullasteren i Hitachi-serien, ZW550-5, er levert til Lasa Marmos Weißwasser Quarry i provinsen Syd-Tirol nord i Italia. Denne blokkhåndteringsmaskinen er den viktigste hjullasteren på det store arbeidsstedet – 1550 meter over havnivået – når den løfter marmoren som utvinnes fra Jennwand-fjellet.

Hitachi ZW550-5 hjullaster håndterer marmor i Italia

Omfattende tester for hybrid hjullaster

Japan

Den nye Hitachi ZW220HYB-5 hybride hjullasteren har gjennomgått grundig testing av kunder som driver med gruvedrift og avfallshåndtering i Japan. Utfordringen for fremtidige hjullastere fra Hitachi er høyere ytelse, redusert drivstofforbruk og lave eierkostnader. De særdeles positive tilbakemeldingene fra disse testene har hjulpet utviklingsteamet med å kunne finjustere denne nyskapende maskinen, slik at den oppfyller disse kravene.

Hitachi ZW220HYB-5 hybridhjullaster i Japan

AHS-system skal utvikles og testes

Australia

Hitachi Construction Machinery Co., Ltd. skal utvikle et Autonomous Haulage System (AHS) som etter planen skal være klart for det internasjonale markedet i gruvebransjen innen 2017. Teknologien skal utvikles i samarbeid med Wenco International Mining Systems Ltd. (en del av Hitachi Construction Machinery siden 2009) for å sikre svært høy nøyaktighet ved sporing av maskiner på arbeidsstedet.

Hitachi massiv tipptruck

Nytt anlegg for den franske forhandleren Cobemat

Frankrike

Den franske Hitachi-forhandleren Cobemat har åpnet et nytt anlegg på 15 000 m2 etter en investering på 2 millioner euro. Flyttingen sammenfalt med 20-års jubileet til det familiedrevne selskapet, og i mars ble begivenheten feiret. Høydepunktene inkluderte omvisninger, en spesiell prisutdeling og et imponerende lysshow og trommeopptreden på stedet.

Cobemat’s nye lokaler i Brittany

Ny rivningsmaskin bryter løs

UK

Den første Hitachi ZX350LC-5-gravemaskinen for rivning med lang rekkevidde i UK har revet kontorbygget til et bryggeri i Wolverhampton. Maskinen har en rekkevidde på 23 meter, tippbart førerhus og verneinnretninger på taket og vindskjermen. Operatøren Kevin Penny sier følgende: "Den største fordelen er påliteligheten, etterfulgt av det komfortable førerhuset."

Hitachi ZX350LC-5 demoleringsmaskin i UK

ZX280LC-5 arbeider med irrigasjon av rismarker

Senegal

Det er levert en Hitachi ZX280LC-5 til en risgård langt utenfor allfarvei nord i Senegal i Vest-Afrika. Den nye middels store graveren til den franske entreprenøren CASL graver grøfter for irrigasjonskanalene til avlingene på stedet. Den arbeider i ett sett for å grave ut gjennomsnittlig 170 meter med kanal hver dag.

Hitachi ZX280LC-5 gravermaskiner i Senegal

Stor investering i EH1100-5-dumpere

Estland

Det ledende baltiske energiselskapet Eesti Energia har kjøpt 11 Hitachi EH1100-5-dumpere med stiv ramme til steinbruddet i Narva, hvor de driver med utvinning fra oljeskifer. De nye dumperne skal flytte masse langs en uvanlig lang rute, som spenner fra tre til 15 kilometer (fra lasting til tømming), og med stigninger på opptil 9 %.

Hitachi EH1100-5 tipptruck i Estonia

Innhold lastes