Hitachi Construction Machinery (Europe)

iGroundControl

Uutisia

Klikkaamalla haluamaasi kohdetta, saat Hitachi-uutisia maailmalta.

The latest global Hitachi news.

Pyöräkuormaaja käsittelee marmorilohkareita

Italia

Hitachin suurin pyöräkuormaajamalli, ZW550-5, on toimitettu Lasa Marmo’s Weißwasser Quarry -louhokselle Etelä-Tiroliin Pohjois-Italiassa. Lohkareita käsittelevä kone on tärkein pyöräkuormaaja luolalouhoksella 1550 metriä meren pinnan yläpuolella, koska se nostaa Jennwand-vuoresta louhitun marmorin kuljetettavaksi edelleen.

Hitachi ZW550-5 -pyöräkuormaaja marmorinkäsittelyssä Italiassa

Laajoja testejä hybridipyöräkuormaajalle

Japani

Asiakkaat ovat testanneet uutta Hitachi ZW220HYB-5-hybridipyöräkuormaajaa laajasti louhoksilla ja jätteenkäsittelylaitoksilla Japanissa. Tulevien Hitachi-pyöräkuormaajamallien haasteena on saavuttaa parempi suorituskyky, alhaisempi polttoaineen kulutus ja alhaisemmat kokonaiskustannukset. Erittäin myönteinen palaute testeistä on auttanut kehitystiimiä tekemään onnistuneita hienosäätöjä tähän innovatiiviseen koneeseen vaatimusten täyttämiseksi.

Hitachi ZW220HYB-5 -hybridipyöräkuormaaja Japanissa

AHS-järjestelmää kehitetään ja testataan

Australia

Hitachi Construction Machinery Co., Ltd.:n on kehittämässä automaattista kuljetusjärjestelmää (AHS), joka on määrä toimittaa kaivosteollisuudelle vuoteen 2017 mennessä. Teknologiaa kehitetään yhdessä Wenco International Mining Systems Ltd.:n kanssa (Hitachi Construction Machineryn osa vuodesta 2009), jotta saavutettaisiin suuri tarkkuus alueella olevien koneiden seurannassa.

Hitachi-maansiirtoauto

Uudet tilat Cobemat-konemyyjälle

Ranska

Ranskalainen Hitachi-myyjä Cobemat on avannut uuden 15 000 m2:n toimipisteen, joka tuli maksamaan 2 miljoonaa euroa. Tapahtuma ajoittui perheyhtiön 20-vuotisjuhlien aikaan, ja juhlatilaisuus pidettiin maaliskuussa. Kohokohtina olivat opastetut kierrokset, erikoispalkintoseremonia ja näyttävä valoshow ja rumpuesitys toimipisteen alueella.

Cobematin uudet toimitilat Ranskassa

Uuden purkutyökoneen ensimmäinen tehtävä

Iso-Britannia

Ensimmäinen pitkäulottumainen Hitachi ZX350LC-5 purkutyökaivukone Isossa-Britanniassa on purkanut panimon toimistorakennuksen Wolverhamptonissa. Koneen ulottuma on 23 metriä, ja siinä on kallistuva ohjaamo sekä katon ja tuulilasin suojaus. Kuljettaja Kevin Penny: “Tärkeintä on koneen luotettavuus ja seuraavana tulee ohjaamon mukavuus.”

Pitkäulottumainen Hitachi ZX350LC-5 purkukaivukone Britanniassa

ZX280LC‑5 parantamassa riisitilan kastelua

Senegal

Hitachi ZX280LC-5 on toimitettu syrjäiselle riisitilalle Senegalin pohjoisosassa, Länsi-Afrikassa. Ranskalaisurakoitsija CASLin uusi keskisarjan kaivukone kaivaa kastelujärjestelmän ojia, joilla johdetaan vettä tilan viljelyksille. Se on jatkuvasti käytössä ja kaivaa keskimäärin 170 metriä kanavaa joka päivä.

Hitachi ZX280LC-5 -kaivukone Senegalissa

Jätti-investointi EH1100-5-maansiirtoautoihin

Viro

Baltian johtava energiayhtiö Eesti Energia on hankkinut 11 Hitachi EH1100-5-maansiirtoautoa Narvan-louhokselleen, josta saadaan öljyliusketta. Uudet maansiirtoautot kuljettavat materiaalia harvinaisen pitkää reittiä, jolla on pituutta 3…15 km (kuormauksesta purkuun) ja nousua voi matkalla olla jopa 9 %.

Hitachi EH1100-5 -maansiirtoauto Virossa

Ladataan sisältöä