Hitachi Construction Machinery (Europe)

iGroundControl

Rotator uutisia

ZX470 murskan syöttökoneena

ZX470 murskan syöttökoneena

Hitachi pääosassa Lemminkäisen tela-alustaisilla murskausasemilla

Lemminkäinen Infra Oy on maan johtava jalostettujen kiviainesten valmistajia ja toimii kaikkialla Suomessa. Kohteita ovat teollisuus- ja liiketilojen esirakentaminen, kaivoslouhinnat, tuotantolouhinta murskaamoille sekä erilaiset avo- ja tarkkuuslouhinnat.

Järvenpään terveyskeskuksen pohjan murskatyömaalla olleen uusimman ZX470LCH-5B:n lisäksi myös toinen ZX470 löytyy syöttökoneen paikalta. Muut Hitachin ZX470:set ovat vasarakoneina ja yksi kiviautojen lastauksessa. Vanhemmat ZX650:set ovat ensimmäisiä Lemminkäiselle hankittuja Hitacheja sen jälkeen kun Rotator aloitti maahantuonnin vuonna 1983.

Lemminkäinen käyttää telamurskien syötössä kaivukoneita ja vaunumurskilla pyöräkuormaajia tai kiviautoja. Järeämmistä Hitacheista 70-tonnisia ZX670-malleja on 3 kappaletta , nekin murskansyötössä. Koneiden kunnossapitokulut ovat tarkassa seurannassa ja he tietävätkin mitkä koneet ovat kustannustehokkaimpia työssä. Koneista Lemminkäisellä on määrällisesti eniten Hitacheja, mikä kertoo niiden toimintakyvystä ja käyttövarmuudesta myös kovissa olosuhteissa.

Tehokas kaivukonealustainen harvesteri

Tehokas kaivukonealustainen harvesteri

Aimo Pääkkö urakoi metsävarusteisella Hitachi ZX135USL kaivukoneella

Simossa toimivan Pääkön urakointiyrityksen käytössä on kolme Hitachia – harvesterikäytössä olevan ZX135USL:n lisäksi viime vuonna hankittu lyhytperäinen ZX225US ja ZX180LC. ”Hitacheja meillä on ollut yhteensä kohta kymmenkunta; koneet ovat hyviä ja yhteistyö pelaa hienosti Rotator Oy:n kanssa” kehuu Aimo Pääkkö.

Metsän hakkuuseen lyhytperäinen kone järeällä alustalla on ehdoton edellytys ja Hitachi on niissä tunnetusti edelläkävijä. Hitachin ZX-sarjan hydrauliikka on erinomainen mikä korostuu harvesterikäytössä, missä liikkeiden pitää olla tarkkoja ja hallittuja samalla kun voimaa pitää löytyä kouran toiminnoille.

Hitachin ohjaamossa kelpaa työskennellä lumimyräkässäkin. Panssarilasi ja alalasin teräsverkko antavat harvesterikäytössä tarvittavaa suojaa. Tehokkaat työvalot takaavat näkyvyyden huonommallakin kelillä.

Ladataan sisältöä