For å få et optimalt skjermbilde les dette på nettbrett eller via datamaskin

Hitachi Construction Machinery (Europe)

iGroundControl

Nyheter

Klikk på tilgangspunktene ovenfor for å se siste nytt fra Hitachi på verdensbasis

Husbyggingsboom

Canada

Riverside Excavating Ltd. er vitne til en tilstrømming av flere nye bedrifter, fra boligbyggere, kommersielle eiendomsutviklere og industriprosjekter på øya Newfoundland.

Selskapet spesialiserer seg på generelle byggeprosjekter og å bygge opp infrastruktur for nye boligprosjekter. Det har også fått levert den tredje generasjonen av Hitachi-gravere – siden det nyeste tilskuddet til flåten er en ZX210LC‑5.

Hitachi EX3600-6 gruvemaskiner i Kyrgyzstan Hitachi EX3600-6 gruvemaskiner i Kyrgyzstan

Resirkulert asfalt

USA

Et amerikansk byggefirma anerkjennes som innovatører når det gjelder bruk av resirkulert asfalt. Reliable Contracting Inc. har base i Maryland, og de har kjøpt en ny ZX470LC‑5 for å flytte knust materiell fra stedet der veibyggingen foregår til asfaltanlegget sitt på grunn av den enorme markedsetterspørselen.

Hitachi ZX470LC-5 beltegraver flytter resirkulert asfalt

Investering i Oosterhout-fabrikker

Nederland

Etter en investering på 10 millioner euro har HCME omstrukturert produksjonsanlegget i Oosterhout ved å slå sammen Application Centre og fabrikken som produserer Zaxis-minigravere.

HCME er også stolte over å kunngjøre at etter en ytterligere investering på 1 million euro åpnet det nye senteret for omproduksjon i Oosterhout dørene i oktober.

Nye produksjonslokaler i Oosterhout HCME åpner senter for ombygging i Oosterhout

Et annet nivå

Danmark

NCC Construction Denmark (NCC) har valgt å bruke fire Hitachi Zaxis‑5-gravere for å bygge et nytt treetasjes parkeringsanlegg under Kvæsthusmolen i sentrum av København. NCC brukte en ZX210LC‑5, to ZX250LC‑5-maskiner og en ZX290LC‑5 for å grave ut 90 000 m3 med jord i en dybde på 10 meter under havoverflaten.

Hitachi ZX250LC-5 jobber med parkeringshuskonstruksjon i København Hitachi beltegravere jobber under bakkenivå

Nytt familiemedlem i Sveits

Sveits

Brødrene Sacha, Urs og Benno Koch har en vellykket virksomhet som driver med grus, betong og veibygging i Appenzell i Sveits, og de har en flåte med åtte minigravere og middels store gravere fra Zaxis-serien. Det nyeste tillegget er en ny ZX350LC‑5, som er "svært komfortabel, rask og nøyaktig, i tillegg til at den har et førsteklasses TRIAS-hydraulikksystem og forbedret drivstofforbruk", sier Sacha.

Hitachi ZX350LC-5 beltegraver Hitachi ZX350LC-5 sveisisk eier Sacha Koch

Episk kinesisk produksjon

Kina

Verdens første hydrauliske gravemaskin med elektrisk drift, EX8000E‑6, er levert til og satt sammen i Kina. Det tok 14 dager å transportere den enorme graveren fra Hitachinaka havn i Japan til den kom fram til gruven, hvor det tok to måneder å montere den.

Ikke gå glipp av den utrolige filmen på YouTube-kanalen til HCME.

Hitachi EX8000E-6 elektrisk hydraulisk gravemaskin Hitachi EX8000E-6 elektrisk hydraulisk gravemaskin

Førsteklasses krandesign

Japan

Hitachi Sumitomo er tildelt prisen Judging Committee Special Prize ved den 43. Machine Industry Design Awards for kranen SCX1200-3. Det innovative nye produktet ble premiert for førsteklasses design og eleganse ved seremonien som ble avholdt i Tokyo i juli 2013.

Hitachi Sumitomo SCX1200-3 kran Hitachi Sumitomo SCX1200-3 kran

Verdens første EX8000‑6-bakgraver

Australia

Verdens første EX8000‑6 bakgraver, en stormaskin som brukes til gruvedrift, er levert til Stanwells Meandu Mine i Queensland i Australia.

Tjueåtte lastebiler måtte til for å transportere delene fra Brisbane til gruven, der tre kraner bisto med monteringen. Den nye maskinen forventes å operere i rundt 5700 per år i de neste tre årene.

Første EX8000-6 bakgraver levert Første EX8000-6 bakgraver levert

Innhold lastes

Verdenskart