Nyhedsbrevet læsses bedst fra en tablet eller PC

Hitachi Construction Machinery (Europe)

iGroundControl

Nyheder

Klik på hotspotsne ovenover og læs de globale nyheder fra Hitachi

Hus boom

Canada

Riverside Excavating Ltd. står overfor en stignign I husbyggerier, erhvervsbyggerier og industrielle projekter på Newfoundland. Virksomheden har specialiseret sig i anlægsarbejde og infrastruktur i nye projekter. De har også modtaget deres tredje generation af Hitachi gravemaskiner – den nyeste til flåden er en ZX210LC‑5.

Hitachi ZX210LC-5 arbejder på et nyt beboelsesområde Hitachi ZX210LC-5 arbejder på et nyt beboelsesområde

Asfalt genbrug

USA

Et amerikansk entreprenør selskab er blever anerkendt som opfinder i brugen af genbrugt asfalt. Reliable Contracting Inc., i Maryland, har købt en ny ZX470LC‑5 til at flytte knuste materialer fra vejarbejde til deres asfalt fabrik som resultat af en kæmpe efterspørgelse.

Hitachi ZX470LC-5 gravemaskine flytter genbrugt asphalt

Investeringer i Oosterhout fabrikken

Holland

Efter en investering på 10 millioner Euro har Hitachi ombygget fabrikken i Oosterhout således at minigravefabrikken og special fabrikken hænger sammen i en operation.

HCME er også stolte af at fortælle, at efter en investering på 1 million Euro, er det nye ombygningscenter i Oosterhout åbnet i oktober.

Nye fasciliteter i Oosterhout. HCME åbner ombytter center i Oosterhout.

Et andet niveau

Danmark

4 Hitachi Zaxis‑5 gravemaskiner blev valgt af NCC Construction Danmark (NCC) til udgravningen af en nyt 3 etagers parkeringshus på Kvæsthusmolen i København. NCC brugte en ZX210LC‑5, 2 ZX250LC‑5 og en ZX290LC‑5 til at grave 90.000m3 jord på en dybde på 10 meter under havoverfladen.

Hitachi ZX250LC-5 arbejder på parkeringskælder i København Hitachi medium gravemaskiner på arbejde under jorden

Ny tilføjelse til den Scweiziske famile

Schweiz

Brødrene Sacha, Urs og Benno Koch driver en succesfuld grus, beton og anlægs virksomhed i Appenzell, Schweiz, med en flåde af 8 mini- og mellemstore gravemaskiner. Den nyeste er en ZX350LC‑5, som er ”meget komfortabel, hurtig og præcis, og så har den det fantastiske TRIAS hydraulik system og bedre brænds stoføkonomi”, ifølge Sacha.

Hitachi ZX350LC-5 medium gravemaskiner Hitachi ZX350LC-5 og Schweisisk ejer Sacha Koch

Episk kinesisk production

Kina

Verdens første EX8000E‑6 elektrisk drevet hydrauliske gravemaskiner er leveret og samlet i Kina. Det tog 14 dage at få den ultra store maskine fra Hitachinaka kajen i Japan til minen, og yderligere 2 måneder at samle den.

Gå ikke glip af denne video på HCME YouTube channel.

Hitachi EX8000E-6 elektrisk drevet hydraulisk gravemaskine Hitachi EX8000E-6 elektrisk drevet hydraulisk gravemaskine

Overlegent kran design

Japan

Hitachi Sumitomo har modtaget “the Judging Committee Special Prize at the 43rd Machine Industry Design Awards” for deres SCX1200-3 kran på larvebånd.

Hitachi Sumitomo SCX1200-3 kran Hitachi Sumitomo SCX1200-3 kran

Verdens første EX8000‑6 læsseskovlsmodel

Australien

Verdens første EX8000‑6 læsseskovlsmodel gravemaskine er leveret til Stanwell’s Meandu Mine i Queensland, Australia.

28 lastbiler blev brugt til at transportere komponenterne fra Brisbane til minen, hvor 3 kraner hjalp med at samle maskinen. Den nye maskine forventes at arbejde 5700 timer pr. år de næste 3 år.

Den første EX8000-6 frontlæsser leveret Den første EX8000-6 frontlæsser leveret

Indhold loades

Verdenskort