Hitachi Construction Machinery (Europe)

iGroundControl

Uutisia

Hitachin suuri kaivukone ranskalaisella louhoksella

Ranska

ZX490LCH-6 osoittaa luotettavuutensa

Ranskalaisen Réné Apprin & Cie SAS:n louhoksella Saint Jean de Mauriennen lähellä, Auvergne-Rhône-Alpesin alueella, on käytössä kaksi suurta Hitachi-kaivukonetta: ZX490LCH-6 ja ZX470LCH-5. Kaivukoneita käytetään graniittimateriaalin murskauksessa ja lastauksessa. Yhtiön vuosittainen louhintamäärä on jopa 250 000 tonnia.

1/6
Uusi oheistuotemyymälä HCME:n pääkonttorissa

Alankomaat

Uusi oheistuotemyymälä

Pistäydy uudessa pop-up-myymälässä HCME:n pääkonttorin näyttelytiloissa Amsterdamissa. Vierailijoille on nyt tarjolla suosittuja merkkituotteitamme, kuten pienoismalleja, juomapulloja, lippiksiä, vaatteita ja paljon muuta!

2/6
Hitachin ZX300LC-6-kaivukone

Kanada

Joe Roberts Construction lisää ZX300LC-6:n konekantaansa

Uusi ZX300LC-6 on lisätty Prince Georgessa, Brittiläisessä Kolumbiassa, toimivan Joe Roberts Constructionin Hitachi-konekantaan. Omistaja Joe Roberts hankki koneen testattuaan sitä ensiksi kuuden kuukauden vuokrasopimuksen puitteissa. “Kuljettajat pitävät siitä todella, ja ostopäätökseni perustuu yleensä heidän palautteeseensa. Kone on tosi paljon heidän mieleensä”, hän sanoi.

3/6
Tanskalaisen vuokrakoneyhtiön Hitachi ZX225USLC-6 -kaivukone

Tanska

ZX225USLC-6 Gustav HC A/S:lle

Vuokrakoneyhtiö Gustav HC A/S on hankkinut uuden Hitachi ZX225USLC-6:n maanrakennuskonekalustoonsa. Tämän lyhytperäisen koneen lisäksi yhtiöllä on ZX225USLC-3, ZX140W-3 ja ZX18-3. Omistaja Gustav H Christensen sanoo: “Ostamme Hitachin maanrakennuskoneita niiden nopeuden ja suorituskyvyn sekä hydraulijärjestelmän korkean laadun vuoksi.”

4/6
Hitachi ZX85USB-5 -minikaivukone toimitettu

UK

250 000:s minikaivukone toimitettu asiakkaalle

Pohjoisirlantilaiselle yhtiölle toimitettu kone on 250 000:s japanilaisen Hitachi Construction Machinery Tierra Co., Ltd:n valmistama minikaivukone. ZX85USB-5:n toimitti Power Grid Civils Ltd:lle TBF Thompson, joka on Hitachi Construction Machinery (UK) Ltd:n jälleenmyyjä.

5/6
Hitachi-kaivukone walesilaiselle vuokrakoneyhtiölle

UK

Thomas Plant Hire Ltd tilaa 41 uutta kaivukonetta

Walesilainen vuokrakoneyhtiö on hankkinut 41 uutta Hitachi-kaivukonetta, mm. ZX135US-6- ja ZX26U-5-malleja. Uudet koneet ovat kasvattaneet Thomas Plant Hire Ltd:n Hitachi-kaivukonekaluston määrän 250:een. Hitachi Construction Machinery (UK) Ltd toimitti koneet tammikuussa ja helmikuussa 2017.

6/6
Sulje

Ladataan sisältöä