Hitachi Construction Machinery (Europe)

iGroundControl

Monipuolisuus on avainsana

Kaksi tanskalaisurakoitsijaa hankkii Hitachi-koneet työskennelläkseen vähittäiskaupan rakennusprojekteissa. Kumpikin yhtiö luottaa ZX135US-6-kaivukoneeseen ja ZW220-6-pyöräkuormaajaan niiden tarjoaman monipuolisuuden vuoksi.

ZX135US-6

Hitachi ZX135US-6 AM Enterprisen työmaalla Tanskassa Katso elokuva

Tanskalaisurakoitsija Allan Madsen, AM Entreprise, on hankkinut kaivukoneensa Tanskan valtuutetulta jälleenmyyjältä, HP Entreprenørmaskiner, jo yli 12 vuoden ajan.

1/6
Ota yhteys omaan Hitachi-myyjääsi
Hitachi ZX135US-6 -kaivukone työssä, Haderslav, Tanska

Viimeaikaisessa projektissa hän käytti kolmea Hitachi-mallia, myös ZX135US-6:ta. Koneen avulla hän valmisteli maa-alueen marketille Haderslavissa. Käytössä oli myös ZX130-3 ja ZX65USB-5.

2/6
Hitachi ZX135US-6, lyhytperäinen malli, varustettu rototiltillä

Lyhytperäinen Zaxis-6 on varustettu rototiltillä, kuudella LED-työvalolla, kouralla, 600 mm:n kuokkakauhalla ja 1600 mm:n luiskakauhalla.

3/6
Katso koneen tekniset tiedot
AM Enterprisen omistaja, Allan Madsen

“Tanskalaisten vaatimusten mukaisten koneiden on oltava monipuolisia ja niiden kuljettajien erittäin taitavia, jotta voisimme suorittaa monia erilaisia tehtäviä mahdollisimman lyhyessä ajassa”, sanoo Allan.

4/6
Hitachi ZX135US-6 -kaivukone työmaalla Tanskassa

Allanin mukaan Hitachissa on monipuolisuuden lisäksi myös useita muita etuja, kuten jouhevan ja tarkka hydraulijärjestelmä.

5/6
Allan Madsen käyttää Hitachi ZX135US-6 -kaivukonetta

“Tuntuu hyvältä koneelta ja toimii jouhevasti”, sanoo Allan. “Se toimii hyvin ja ohjaamosta on erinomainen näkyvyys. Jos käyttäisit sitä päivittäin, voisit olla ylpeä niin mahtavasta työpaikasta.”

6/6
Sulje

ZW220-6

Hitachi ZW220-6 -pyöräkuormaaja lastaa maa-ainesta kuorma-autoon Katso elokuva

Jysk Kloak Entreprise (JKE) päätti hankkia ZW220-6-pyöräkuormaajan testattuaan ZW-5-mallia. Se tulee yhtiön konekantaan, jossa on jo ZX250LC-6 ja kolme minikaivukonetta.

1/6
Katso koneen tekniset tiedot
Hitachi ZW220-6 -pyöräkuormaaja ostoskeskuksen rakennushankkeessa

ZW220-6:n ensimmäinen tehtävä oli osallistua ostoskeskuksen uuden laajennusosan maanrakennustöihin. Sitä käytettiin poistamaan kaivettu maa-aines, joka siirrettiin viereisen pysäköintialueen pohjaksi.

2/6
Hitachi ZW220-6 -pyöräkuormaaja 4 m3:n kauhalla

Tanskalainen Hitachi-myyjä, HP Entreprenørmaskiner, varusteli helmikuussa 2017 toimittamansa koneen lisävaloilla ja suuremmalla 4 m3:n kauhalla. Koneen huoltosopimukseen kuuluu 5000 tunnin / 3 vuoden turvasuunnitelma moottorille.

3/6
Ota yhteys omaan Hitachi-myyjääsi
Hitachi ZW220-6 -pyöräkuormaajan omistaja Jan Christensen

“Se on voimakas ja polttoainetaloudellinen, eikä seisonta-aikaa ole tullut yhtään, mikä on liiketoimintamme kannalta tärkeää”, sanoo Jan Christensen, joka omistaa Tjæreborgissa sijaitsevan yhtiön.

4/6
Hitachi ZW220-6 -pyöräkuormaajan kuljettaja Henrik Svenningsen

Kuljettaja Henrik Svenningsen oli iloinen ja yllättynyt siitä, miten paljon hän piti uudesta Hitachi-pyöräkuormaajasta ajettuaan sitä ennen toista merkkiä 15 vuotta. “Se on voimakas, jouheva käyttää, ja ohjaamo on tilava”, hän sanoo.

5/6
Hitachi ZW220-6 -pyöräkuormaaja ostoskeskusprojektin työmaalla

“Se on vakaa ja tasapainoinen, ja pitoa riittää. Kun lastaan kuorma-autoja tällä työmaalla, se toimii tarkasti eikä maa-ainesta varise kauhasta. Se tuntuu myös turvalliselta, koska näkyvyys on peruutuskameran ansiosta erinomainen. Ja sitä on helppo käyttää.”

6/6
Sulje

Ladataan sisältöä