Hitachi Construction Machinery (Europe)

iGroundControl

Kuljettajat vaikuttavat Hitachi-hankintoihin

“Heidän mielipiteensä on meille ensiarvoisen tärkeä.”

Hitachi ZX300LCN-6 työssä, Lyon, Ranska

Millot TP on hankkinut kaksi uutta Hitachi-kaivukonetta (ZX250LC-6 ja ZX300LCN-6) ja pyöräkuormaajan (ZW180-5) paikalliselta jälleenmyyjältä.

1/4
Hitachi ZX300LCN-6 purkutyömaalla

ZX300LCN-6 otettiin käyttöön purkutyömaalla. Entinen kauppakeskus Lyonin keskustassa puretaan ja tilalle rakennetaan asuintaloja, joiden on määrä valmistua vuonna 2018.

2/4
Hitachi ZX300LCN-6 ja sen kuljettaja Bruno Lourenço

Millot TP:n kuljettajat olivat mukana hankintapäätöksessä. Kuljettaja Bruno Lourenço sai käyttöönsä ZX300LCN-6:n ja kertoo: “Se on erinomainen kone: jouhea ja nopea, ja kaivulaitteen nopeus on erittäin hyvä. Myös ohjaamo on täydellinen: loistava näkyvyys ja koko paketti on erittäin mukava.”

3/4
Hitachi ZX300LCN-6:n omistaja Daniel Pijot

Myös yhtiön pääjohtaja Daniel Pijot on iloinen uusista koneista: “Hankimme Hitachin koneita, koska tunnemme merkin ja olemme olleet hyvin tyytyväisiä laitteisiin alusta lähtien. Ne ovat edukseen kilpailijoihin verrattuna huollon helppouden, moottoritehon ja polttoaineen kulutuksen suhteen.”

4/4
Sulje
ZX350LCN-6työkohteessa, Lyon, Ranska

Société Lyonnaise de Travaux Publics (SLTP) on hankkinut Hitachilta kahdeksan kaivukonetta ja yhden minikaivukoneen. Paikallinen jälleenmyyjä Teramat toimitti viisi ZX350LCN-6:ta, kaksi ZX300LCN-6:ta, yhden ZX135US-6:n ja yhden ZX55U-5:n sen jälkeen, kun käyttäjät olivat vertailleet Zaxis-6-koneita kilpailijoihin.

1/4
Hitachi ZX350LCN-6 työssä, Jean Macén kaupunginosa, Lyon

Yksi ZX350LCN-6 -kaivukoneista (toimitettu marraskuussa 2016) asetettiin projektiin Jean Macén kaupunginosassa, missä se osallistuu uuden rakennuksen perustusten valmisteluun.

2/4
Hitachi ZX350LCN-6 ja sen kuljettaja Hilarío das Neves Ferreira

“Ensimmäiseksi totesin ohjaamon olevan erittäin mukava. Istuin on täysin säädettävissä, melutaso on matala, ja ergonominen hallintapaneeli on minun mieleeni”, sanoo kuljettaja Hilarío das Neves Ferreira. “Kone on myös hyvin tarkka puretun materiaalin irrotuksessa ja lajittelussa.”

3/4
Hitachi ZX350LCN-6:n omistaja Thomas Jean-Louis

Päätöksestä hankkia Hitacheja toimitusjohtaja Thomas Jean-Louis kertoo lisäksi: “Kuljettajamme kokeilivat useita eri kaivukonemerkkejä ja -malleja, ja Hitachi oli ainoa, josta KAIKKI pitivät. Heidän mielipiteensä on meille ensiarvoisen tärkeä.”

4/4
Sulje

Ladataan sisältöä