Hitachi Construction Machinery (Europe)

iGroundControl

Hitachi ja Elephant Haven

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV on lahjoittanut käytetyn ensiluokkaisen minikaivukoneen ainutlaatuiseen projektiin Ranskassa. ZX38U-5 on mukana rakentamassa Euroopan ensimmäistä norsujen turvapaikkaa.

Katso elokuva
Hitachi ja <b>Elephant Haven</b>
Sulje
Hitachi-minikaivukone norsujen nukkumarakennuksessa

Elephant Haven tulee Limousiniin, Ranskaan, ja tarjoaa kuntoutuspaikan aasian- ja afrikannorsuille, jotka tulevat eläintarhoista ja sirkuksista eri puolilta Eurooppaa. Aluksi ZX38U-5:llä valmistellaan aluetta mm. aitoja pystyttämällä ja kaivamalla mutalammikoita. Myöhemmin sitä käytetään alueen ja norsujen nukkumapaikkana toimivan rakennuksen kunnossapitoon.

Ota yhteys omaan Hitachi-myyjääsi
1/6
Käytetty Hitachi-minikaivukone huolletaan ja maalataan

Heinäkuussa minikaivukone tuotiin HCME:n tehtaalle Oosterhoutissa, missä se tarkastettiin läpikotaisin ja kunnostettiin alkuperäisiä Hitachi-osia käyttäen. Joidenkin huoltotöiden jälkeen se oli valmis maalattavaksi.

Katso koneen tekniset tiedot
2/6
Hitachin kunnostama minikaivukone toimitetaan Ranskaan

ZX38U-5:n väreiksi tulivat beige ja ruskea, samat kuin Elephant Havenin muissakin laitteissa. Lopuksi koneeseen kiinnitettiin Elephant Havenin ja Hitachin logot, ja se lastattiin kuorma-auton lavalle Ranskaan kuljetettavaksi.

3/6
Elephant Havenin omistajat saavat minikaivukoneen huoltoa koskevia ohjeita

HCME:n edustajat luovuttivat minikaivukoneen Elephant Havenin perustajille Tony Verhulstille ja Sofie Goetghebeurille syyskuussa. He antoivat lisäksi koneen käyttöön ja kunnossapitoon liittyvää opastusta.

4/6
Elephant Havenin perustajat Tony ja Sofie

“On innostavaa ja sydäntä lämmittävää nähdä Hitachi-kaivukoneen saapuvan”, sanoo Sofie. “Olemme hyvin kiitollisia. Koneesta on tosi paljon apua projektissamme.”

5/6
Elephant Havenin perustaja Tony Hitachi-minikaivukoneessa

ZX38U-5:tä käytetään aluksi aitojen rakentamiseen alueen ympärille ja rakennuksen perustusten valmisteluun. “Lopultakin varsinainen työ pääsee alkamaan”, lisää Tony.

6/6

Ladataan sisältöä